Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este buna, iar organismul vostru prezinta o intensa capacitate de regenerare. Aveti insa mai multa nevoie de miscare pentru a va intretine mobilitatea si pentru a va reface sistemul energetic.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

Saptamana debuteaza cu multe evenimente si responsabilitati, dar cu o buna organizare reusiti sa le finalizati pe toate in timp util. Poate ar trebui sa iesiti mai des cu prietenii sau sa cautati activitati relaxante, caci veti acumula o serie de tensiuni de care va fi necesar sa va eliberati rapid, altfel stresul se acumuleaza si va puteti imbolnavi.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organele si sistemele sensibile la stres pot avea de suferit in aceasta perioada: sistemul digestiv, ficatul, vezica urinara, sistemul nervos, sistemul cardiovascular. Asadar va recomandam sa incercati sa pastrati un bun management al stresului si sa nu mai puneti la suflet orice, caci unele probleme sau tensiuni se vor rezolva de la sine.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

Saptamana este atat de plina, incat in plan psihic veti trece prin toate starile, de la euforie la depresie. Din fericire, conform geometriei astrale, predominante sunt sentimele bune, motivele de bucurie si implinire. Asadar starile negative vor trece rapid. Insa veti avea nevoie de o buna organizare si de mai multa odihna pentru a face fata acestei avalanse de situatii.

Starea de sanatate este destul de buna, desi imunitatea este usor scazuta. Este posibil ca bolile de sezon sa va dea ceva batai de cap, dar astrele nu anunta afectiuni grave. Asadar, tragand o linie, putem spune ca saptamana este foarte buna!

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic sunteti mai optimisti decat de obicei si o serie din probleme mai vechi, care nu va dadeau pace de ceva vreme, par acum sa isi contureze rezolvarea. Desigur, mai sunt multe de facut, dar deciziile de baza deja pot fi luate, ceea ce va clarifica evolutia acestor probleme. Cu alte cuvinte vi se ia o piatra de pe suflet in aceasta saptamana.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, aveti insa nevoie de sport pentru a va mentine tonusul si sistemul energetic. Asadar nu va leneviti cand vine vorba de miscare. O dieta echilibrata va ajuta sa va mentineti nivelul energetic, alaturi de miscare. Astrele nu anunta vesti ingrijoratoare in privinta sanatatii, iar sistemul imunitar functioneaza optim.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.