Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Persoanele care sufera de afectiuni cronice vor simti ameliorari in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

In plan psihic primiti energie astrala si putere de munca. Ganditi clar, gasiti rapid solutii la unele probleme pentru ca intuitia ascutita din aceasta saptamana va ajuta sa ghici persoanele la care trebuie sa apelati ori calea de rezolvare a unor responsabilitati. O serie de blocaje se ridica in aceasta saptamana, asadar veti face progrese considerabile.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Starea de sanatate este destul de buna. Sistemul osteo-articular este usor slabit, de aceea va recomandam sa faceti mai multa miscare sau chiar sa alegeti un program de gimnastica terapeutic, dedicata in special coloanei vertebrale.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In plan psihic staptamana va aduce entuziasm si o buna capacitate de munca. Este posibil sa starniti invidie la locul de munca sau intre prieteni, de aceea va recomandam sa aveti grija ce vorbiti si cum vorbiti, caci poate nu ar trebui sa stie toata lumea despre succesul vostru.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, doar bolile de sezon par sa va strice buna dispozitie. Incercati sa aveti o dieta echilibrata si sa va respectati programul de somn pentru a nu va simti epuizati spre finalul saptamanii.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plans psihic astrele vin cu vesti bune. Va simtiti mai echilibrati, mai linistiti, unele probleme isi gasesc solutii in aceasta perioda si constientizati ca o mare parte din problemele destul de serioase cu care va confruntati anul trecut sau chiar de ani intregi acum nu mai exista, si-au gasit solutionarea si este timpul sa va mai linistiti si voi, sa va bucurati mai mult de prezent si de tot ceea ce aveti. Simtiti nevoia sa invatati a va bucura mai mult de momentul actual si sa va simtiti impliniti cu tot ceea ce ati realizat si acumulat pana la aceasta data.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.