Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Berbec

Va asteapta o saptamana plina in care trebuie sa va dozati atent energia. Incercati sa fiti organizati si sa nu mai puneti la suflet orice, pentru ca sunteti mai sensibili decat de obicei si orice vorba sau gest neplacut de la cei din jur va poate demoraliza.

Starea de sanatate este destul de buna. Incercati sa nu consumati alimente foarte reci, caci puteti ragusi. Cautati sa aveti o alimentatie energizanta pentru a face fata acestei perioade.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Taur

In aceasta saptamana astrele va aduc energii pozitive, voie buna si motivatie. Aveti putere de munca si determinare si reusiti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus.

Starea de sanatate este destul de buna. Evitati preparatele prea condimentate sau nesanatoase, caci stomacul este sensibil si puteti suferi arsuri.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Gemeni

In plan psihic si emotional sunteti bulversati de evenimentele din ultima perioada. Este posibil sa exagerati si voi sau sa nu reusiti sa va pastrati calmul, riscand sa faceti gesturi necugetate. Incercati sa fiti mai ingaduitori cu cei din jur.

Starea de sanatate este destul de buna, sistemul imunitar functioneaza optim, iar capacitatea de regenerare a organismului este sporita.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Saptamana este plina de evenimente si responsabilitati, iar voi incercati sa le faceti pe toate deodata. Cautati sa mai si cereti ajutor celor din jur pentru a nu va consuma cu totul energia. Puteti da din responsabilitatile voastre si celor dragi de exemplu.

Incercati sa va odihniti suficient caci sistemul nervos este usor sensiblizat, iar energia astrala pe care o primiti este limitata. Aveti nevoie de mai mult somn pentru a va reface energia.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

Saptamana debuteaza cu mult entuziasm, cu proiecte noi, aveti cateva planuri pe care le demarati in aceasta saptamana. Astrele va aduc energie si putere de concentrare, dar si claritate in gandire.

Starea de sanatate este destul de buna, insa aveti nevoie de mai multa odihna. Cautati sa va relaxati mai mult si faceti sport pentru a elimina stresul.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Desi aveti multe responsabilitati de dus la capat, totusi voi va simtiti relaxati de parca ati fi in vacanta. Va creati un ritm propriu in care va desfasurati activitatea, insa chiar daca acest ritm pare lent, totusi reusiti sa duceti totul la bun sfarsit.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.