Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este buna si va ingrijiti mai mult decat de obicei. Cautati sa nu va neglijati simptomele netratate inca si sa ajungeti la medic daca este cazul.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

Este o perioada calma si ceva mai relaxata decat de obicei pentru voi, dragi nativi Capricorn. Reusiti sa duceti la bun sfarsit responsabilitatile fara prea mare efort si gasiti timp sa va rasfatati.

Starea de sanatate este foarte buna. Pielea este usor sensiblizata in aceasta perioada, asadar va recomandam sa nu va expuneti exagerat la soare si eventual sa mergeti la medic pentru controlul alunitelor.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

Saptamana va trece ca vantul si ca gandul pentru voi, dragi nativi Varsator, abia de veti avea timp de respiro. Sunt multe responsabilitati carora trebuie sa le careti fata contracronometru si veti avea nevoie de o foarte buna organizare si de mai multa odihna.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, oboseala insa va va cuprinde in a doua jumatate a saptamanii. Este indicat sa faceti mai multa miscare si sa adoptati un regim de hrana energizant.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

Saptamana vine cu multe provocari, iar cei din jur va sustin activitatile, astfel incat veti avea succes in tot ceea ce faceti. Este recomandat sa va odihniti mai mult si sa va organizati bine timpul pentru a nu va suprasolicita.

Starea de sanatate este destul de buna, chiar daca mai exista unele simptome care va supara. Astrele arata ca nu este nimic grav, insa nu este recomandat sa lasati neinvestigate manifestarile neplacute. Cum diagnosticul precoce promite adesea si vindecare, va puteti face o programare la medic pentru investigatii de rutina.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.