Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Starea de sanatate este buna, dar ceva mai multa miscare nu v-ar strica. Organismul vostru are nevoie de sport pentru a elimina stresul.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

In plan psihic astrele va aduc energie si determinare. Reusiti sa rezolvati multe blocaje in aceasta saptamana si veti fi mandri de realizarile voastre la finalul perioadei descrise.

Starea de sanatate este foarte buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Pentru persoanele care sufera de afectiuni cronice, starea de sanatate se va ameliora considerabil si simptomele suparatoare se vor estompa.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

Visati cu ochii deschisi in aceasta saptamana la cateva planuri in fata carora va entuziasmati. Puneti la cale tot felul de situatii, iar cei dragi va fac surprize placute.

Starea de sanatate este destul de buna. Imunitatea este ridicata, iar bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada. Incercati sa va organizati mai bine timpul pentru a va ramane mai multe ore de odihna.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic va simtiti mai linistit, mai implinit si sunteti hotarat sa luati atitudine cu privire la unele persoane care nu sunt tocmai serioase. Este posibil ca cu aceasta hotarare sa rezolvati probleme mai vechi.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.