Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Va asteapta o saptamana plina de evenimente placute, de veselie si motivatie. Comunicati excelent cu cei din jur si va mentineti in centrul atentiei. Este posibil ca unele conflicte mai vechi sa reapara acum si sa va strice usor buna dispozitie. Cautati sa nu mai puneti la suflet orice.

Starea de sanatate este destul de buna, mai buna decat in ultimele saptamani. Este posibil ca unele simptome mai vechi sa va supere, insa astrele nu anunta nimic grav. Evitati alimentele grase pentru ca vezica biliara este usor sensibilizata in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Va asteapta o psatamana plina de evenimente favorabile pentu voi, dragi nativi Leu. Astrele va aduc noroc si o buna capacitate de comunicare. Atentie insa la stres, caci anumite tensiuni va pot face rau.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna. Cautati sa aveti o aliemntatie sanatoasa, bazata pe vegetale si o buna hidratare. Organismul vostru prezinta o buna capacitate de regenerare si sistemul imunitar functioneaza optim, asadar bolile par sa va ocoleasca in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Va asteapta o saptamana frumoasa dragi nativi Fecioara, plina de momente de relaxare, de mici bucurii. Va simtiti motivati in tot ceea ce faceti, sunteti creativi si comunicati excelent cu cei din jur.

Starea de sanatate este destul de buna, sistemul imunitar functioneaza optim, iar bolile de sezon par sa stea departe de voi. Atentie mare daca va expuneti la soare, caci pielea este sensibilizata. Puteti suferi arsuri, micoze sau mici accidentari la nivelul pielii. Daca aveti alunite periculoase, se recomanda o atentie sporita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.