Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

Saptamana debuteaza cu multe proiecte frumoase si energie pozitiva. Reusiti sa duceti la bun sfarsit ceea ce va propuneti si sa creati noi parteneriate productive. Rezistati cu usurinta in fata stresului si un program de miscare sustinut v-ar prinde foarte bine pe toata perioada verii. Poate optati pentru un sport, poate va faceti un abonament la o piscina etc.

Starea de sanatate este foarte buna in aceasta perioada, atentie insa caci aveti un risc minor la accidentari. Manevrati cu atentie obiectele si... aveti mai multa grija pe unde calcati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

Saptamana este plina de evenimente si veti functiona contracronometru. Aveti multe de rezolvat, iar planul emotional este usor zdruncinat. Incercati sa va gasiti echilibrul interior si ganditi de mai multe ori inainte de a lua o decizie.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Sistemul endocrin este usor sensibilizat si este posibil sa va confruntati cu stari de oboseala intensa. Incercati sa aveti o aliemntatie sanatoasa si sa va hidratati suficient organismul.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic si emotional treceti printr-o perioada sensibila, instabila, oricand putand izbucni o furtuna. Incercati sa fiti foarte atenti la gesturile voastre, dar si la modul in care va exprimati parerile, pentru a nu se intelege altceva din vorbele voastre.

Starea de sanatate este destul de buna, insa exista loc si de mai bine. Desi astrele nu anunta motive de ingrijorare in acest plan, totusi este posibil ca voi sa avei deja programare la medic. Fie este vorba despre stomatolog, fie investigati alte simptome sau pur si simplu faceti analize de screening.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.