Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Saptamana debuteaza cu multe responsabilitati, cu o lista lunga de lucruri de facut, asadar cel putin in prima parte a saptamanii va veti simti ca intr-un carusel, ametititi de multitudinea de situatii carora trebuie sa le faceti fata contracronometru.

horoscopul saptamanal al sanatattii

Starea de sanatate este destul de buna. Astrele arata ca aveti nevoie de mai multa miscare, dar si de o dieta bazata pe lichide. Hidratrea este esentiala pentru o buna functionare a organismului vostru. Este posibil sa suportati greu caldura, asadar va recomandam sa aveti grija in aceasta privinta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Saptamana este productiva pentru voi, dragi nativi Scorpion, aveti multe idei bune si putere de munca. Astrele va aduc motivatie si energie pozitiva, iar in fata stresului rezistati cu usurinta. Comunicati excelent cu cei din jur si puteti lega noi colaborari.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, astrele va sustin imunitate si sitemul energetic. Incercati sa aveti o alimentatie bogata in fructe si legume proaspete si sa va hidratati suficient. Atentie la expunerea la soare, pentru a nu suferi arsuri la nivelul pielii, caci aceasta este sensibila in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

In plan psihic sunt multe ganduri care nu va dau pace, va macina, va nelinistesc. Privind harta astrala, motivele acestor griji nu par sa fie ingrijoratoare, insa poate ca sunteti voi sensibili in aceasta perioada.

Starea de sanatate este foarte buna, aveti energie si va simtiti odihniti. Imunitatea este crescuta si bolile de sezon par sa va ocoleasca. Desi vremea nu este tocmai confortabila, totusi voi pareti a fi nativii care rezista cel mai bine in fata climei. Asadar nu ar trebui sa aveti motive de ingrijorare in ceea ce priveste starea de sanatate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.