Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana va surprinde cu multe activitati, proiecte si responsabilitati care va consuma timpul si energia, dar totodata va aduc si satisfactii. Sunteti in centrul atentiei indiferent daca va doriti sau nu aceasta si reusiti sa faceti fata cu succes stresului.

Starea de sanatate este buna, imunitatea este crescuta si bolile de sezon par sa stea departe de voi. Atentie insa daca suferiti de boli alergice sau va aflati pe terenul bolilor autoimune, in aceasta situatie trebuie sa fiti mai atenti la stilul de viata, la tratamentul prescris de medic si chiar la simptomele pe care le aveti. Daca simtiti ca ceva nu este in regula, nu ezitati sa va prezentati la medic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Va asteapta o saptamana frumoasa in plan psihic, cu multe momente frumoase si momente de neuitat. Petreceti mult timp alaturi de prieteni si reusiti sa dati startul unor proiecte noi. Sunteti optimisti si creativi si reusiti sa faceti fata stresului fara prea mare efort.

Citește și:

In ceea ce priveste starea de sanatate, va simtiti bine si aveti multa energie. Sistemul imunitar functioneaza optim si bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada. Mentineti o dieta sanatoasa si hidratati-va corespunzator.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Incercati sa nu lasati nimic nerezolvat in lista responsabilitatilor, caci lucrurile tind sa se complice rapid. Cautati sa fiti cat mai organizati si responasabili si de asemenea sa fiti cu bagare de seama cand vorbiti caci riscati sa faceti gafe.

Starea de sanatate este destul de buna, imunitatea este crescuta, iar sistemul imunitar functioneaza excelent. O dieta sanatoasa si putin sport va pot fi suficiente in aceasta perioada pentru a va simti bine. Bolile par sa stea departe de voi in aceasta perioada, iar astrele va aduc energie astrala pentru o buna functionare a organismului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.