Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Saptamana vine cu un puternic impact in plan psihic si emotional. Sunt multe ganduri si multe griji care va apasa si nu va dau pace. Incercati sa va mai detasati si sa nu mai puneti totul la suflet.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti destul de bine, imunitatea este crescuta, insa organele sensibile la stres pot da semne de afectare. Asadar este posibil sa suferiti de insomnie, de dureri de cap, de tulburari ale tranzitului intestinal sau chiar de infectii urinare (femeile sunt mai predispuse la acestea decat barbatii). Incercati sa dormiti suficient pentru a va putea mentine nivelul energetic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, saptamana este una frumoasa, plina de evenimente placute, de reusite si de noi colaborari. Astrele va aduc energie pozitiva si reusiti sa comunicati eficient cu cei din jur.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, sistemul imunitar functioneaza optim, iar bolile par sa stea departe de voi. Incercati sa va hidratati suficient si sa faceti sport, caci miscarea va ajuta sa eliberati tensiunile negative acumulate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In ceea ce priveste planul psihic, reusiti sa va gasiti linistea interioara, echilibrul spiritual si sa ramaneti calmi in orice situatie. Reusiti astfel sa treceti cu usurinta peste greutatile acestei saptamani si sa fiti chiar invidiati pentru ca detineti un asa bun management al stresului.

Starea de sanatate este destul de buna, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Atentie insa la expunerile la soare, caci pielea voastra este sensibilizata in aceasta perioada si puteti suferi arsuri solare sau infectii la nivelul pielii chiar daca nu va aflati pe plaja.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.