Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

In ceea ce priveste planul psihic, saptamana va aduce multe evenimente care va consuma energia si va epuizeaza. Incercati sa nu mai puneti totul la suflet si sa fiti optimisti, caci astrele va aduc noroc si sanse de succes.

Starea de sanatate este destul de buna, iar astrele va sustin sistemul imunitar. Incercati sa fiti mai atenti la dieta si sa nu cadeti prada poftelor, caci sistemul vostru digestiv este sensibilizat in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Aveti planuri mari pentru aceasta saptamana si incercati sa duceti totul la bun sfarsit. Este posibil sa va suprasolicitati si spre finalul saptamanii sa va simtiti epuizati. Cautati sa fiti foarte bine organizati astfel inct sa va ramana suficiente ore de somn.

Starea de sanatate este destul de buna, iar astrele va aduc energie pozitiva. Reusiti sa faceti fata cu usurinta stresului, iar bolile par sa stea departe de voi in aceasta perioada. Putina miscare v-ar aduce un plus de bine si va ajuta sa va mentineti silueta.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Sagetator

Inca mai sunt unele ganduri sau probleme mai vechi care va chinuie si nu va lasa sa va linistiti. Poate este cazul sa cereti sfatul si celor dragi, caci acestia pot veni cu solutii foarte bune.

Starea de sanatate va permite sa faceti tot ceea ce doriti, caci bolile par sa va ocoleasca, iar simptomele in cazul celor care sufera de boli cronice, simptomele de baza par sa se amelioreze. O atentie deosebita trebuie sa acordati dietei, caci exista un risc de afectare digestiva, dar si de... luare in greutate.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.