Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Capricorn

In plan spihci va simtiti excelent, aveti putere de munca rezistati cu usurinta in fata stresului si lucrurile par sa se desfasoare dupa cum v-ati dorit.

Starea de sanatate este foarte buna, sistemul imunitar functioaneaza optim, iar bolile de sezon par sa va ocoleasca. Atentie sporita daca mergeti la mare sau la piscina, caci aveti ochii sensibili si puteti face o conjunctivita.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Varsator

In plan psihic reusiti sa va puneti ideile in ordine si sa va mai degrevati de griji, reusind sa duceti la bun sfarsit unele proiecte.

Starea de sanatate se poate destabiliz in a doua jumatate a saptamanaii, cand simptome sau boli mai vechi se pot reactiva. De aceea va recomandam sa urmati cu strictete recomandarile medicului si sa incercati sa va odihniti orespunzator.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Pesti

In plan psihic si emotional astrele va aduc energii pozitive, astfel incat reusiti sa va concetrati si sa duceti la bun sfarsit toate responsabilitatile acestei saptamani.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Cereti sfatul specialistilor si incercati sa asociati si terapii naturiste, se pare ca organismul vostru reactioneaza bine si la tratamentele alternative.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.