Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Rac

Va asteapta o saptamana palpinanta, cu multe evenimente care necesita adaptare la schimbare, motiv pentru care este posibil sa va simtiti suprasolicitati si spre finalul saptamanii sa va cuprinda oboseala.

Starea de sanatate este destul de buna, organismul vostru rezista cu usurinta in fata stresului, iar sistemul imunitar functioneaza optim. Noi va recomandam o alimentatie energizanta pentru aceasta perioada, bazata pe fructe si legume proaspete.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Leu

Harta astrala aduce multe oportumnitati nativilor Leu. Asadar trebuie sa fiti vigilenti si atenti la tot ceea ce se intampla in jurul vostru, pentru a nu rata o sansa. Comunicati excelent cu cei din jur si primiti noroc cu carul, asadar multe proiecte pot prinde contur in aceasta perioada.

Starea de sanatate este buna, dar exista loc si de mai bine. Atentie la metabolismul zaharului, exista riscul de usoare disfunctii. Persoanele care sufera de diabet zaharat trebuie sa acorde o atentie deosebita dietei si tratamentului.

Citește și:

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Fecioara

Multa agitatie pentru voi, dragi nativi Fecioara. Saptamana vine incarcata de evenimente care mai de care mai solicitante. Nici nu va puteti plange ca nu va place ceea ce faceti, dar pe de alta parte parca ati dori un ritm mai lent al evenimentelor.

In ceea ce priveste starea de sanatate fizica, stresul si oboseala pot sensibiliza unele organe, in functie de statusul de sanatate al fiecaruia. De aceea este indicat sa fiti atenti la semnalele corpului si sa nu le ignorati. Daca este cazul, cereti sfatul medicului.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.