Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Blanta, saptamana contureaza aspecte frumoase, cu tenta spirituala si va aduce multa incredere in fortele proprii. Reusiti sa faceti fata cu usurinta stresului si sa comunicati excelent cu cei din jur, minimalizand astfel riscul de conflict.

Starea de sanatate este buna, nu cu mult diferita de saptamanile precedente, aveti insa mai multa energie si va simtiti corpul mai puternic. Este un moment propice sa incepeti terapii naturiste sau programe in ingrijire, caci astrele favorizeaza capacitatea de refacere si regenerare a organismului.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Scorpion

In plan psihic va confruntati cu o serie de tensiuni mai vechi, care, conform hartei astrale, par a fi mai mult probleme ale voastre generate de frustrari din copilarie, un soi de lucruri nerezolvate pe care vi le reprosati inca. Aveti insa acum ocazia sa va iertati si sa va impacati cu voi, ceea ce va genera un lant de evenimente pozitive.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, iar astrele va aduc multa energie. Sistemul imunitar functioneaza optim si bolile par sa stea departe dde voi in aceasta perioada.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Sagetator

In plan psihic persista unele probleme, neajunsuri sau nemultumiri care incoltesc in mintea si sufletul vostru de ceva vreme. Incercati sa fiti mai atenti la nevoile vostre reale, astfel veti reusi sa luati mai usor decizii.

Starea de sanatate este buna, dar atentie la excesele alimentare si la vicii. Aveti tendinta de a exagera, ceea ce nu va prinde bine. Chiar daca reactiile la posibilele exagerari nu apar pe moemnt, totusi este posibil sa va supere mai tarziu. De aceea noi va recomandam o dieta sanatoasa si moderatie in tot ceea ce faceti.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.