Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in planul sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Capricorn

Va asteapta o saptamana frumoasa, cu multe oportunitati de care veti sti sa profitati din plin. Sunteti creativi, comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa rezolvati rapid problemele de zi cu zi. Pur si simplu astrele va iau din fata obstacolele si ar trebui sa aveti succes in tot ce va propuneti.

Starea de sanatate este foarte buna, imunitatea este crescuta, iar capacitatea de regenerare a organismului este la conte maxime. Atentie insa la manevrarea obiectelor sau la suprafetele pe care calcati, caci astrele ne arata ca exista un risc de accidentare.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Varsator

Cred ca v-ati obisnuit deja intr-un ritm nebun de activitati, responsabilitati, drumuri, lucruri de facut etc. La voi timpul parca se comprima si trebuie sa va miscati rapid si bine organizat pentru a putea finaliza cu bine fiecare zi din saptamana. Asadar nu este de mirare ca spre finalul acestei perioade va veti simti obositi si veti avea nevoie de mai mult som.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, in ciuda suprasolicitarii, iar organismul vostru rezista usor in fata stresului. Totusi trebuie sa va concentrati pe unele schimbari majore in stilul de viata daca vreti sa combateti simptomele pe care le aveti de ceva timp si care persista. Cautati informatii de specialitate, cititi, va documentati astfel incat sa stiti ce sa cereti de la medici sau alti specialisti, ceea ce este de laudat.

HOROSCOPUL SANATATII: zodia Pesti

In plan psihic va veti simti optimisti, dar obositi de multitudinea de situatii care va cer responsabilitate chiar si acolo unde lucrurile nu depind de voi. Reusiti sa va pastrati calmul si sa va duceti la bun sfarsit promisiunile, insa comunicarea cu cei din jur este defectuoasa, de parca ati vorbi limbi diferite. Este insa doar un blocaj astral care va trece rapid.

Starea de sanatate este buna, insa aveti nevoie de cteva schimbari importante in stilul de viata. Probabil ca deja ati facut unele modificari in viata voastra, dar sunteti constienti ca mai ramane loc pentru cateva. Va preocupa starea voastra de sanatatesi mergeti la specialisti pentru a va rezolva problemele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.