Vedeti daca ar trebui sa va folositi timpul liber pentru a va programa la masaj, a merge la sala sau a petrece timp alaturi de familia cu care sa va puneti la punct asupra istoricului medical.

Copyright foto interior si prima pagina: agsandrew / Shutterstock

Berbec

Energia care circula printre planete in aceste zile da Berbecilor o stare aparte de euforie. Aceasta energie poate fi folosita prin participarea la evenimente sociale si culturale alaturi de perieteni si cei dragi. Pentru a se simti excelent n aceste situatii este bine sa aiba grija la postura corpului, pentru ca aceasta influenteaza si modul in care cineva se simte si cum este perceput de cei din jur.Pozitia coroporala influenteaza respiratie si asta este cel mai important lucru din punct de vedere fizic. In ceea ce priveste spiritul acesta este incarcat uc o energie statica pe care sa explodeze. Pentru a ramane calmi, este bine ca acesti nativi sa faca exercitii in care sa se concentreze asupra respiratiei. Facand asta vor realiza ca pot atinge intr-adevar echilibrul de care au nevoie.

Sfatul Astrologului: Relaxati-va si traiti clipa!

Taur

Alinierea planetelor din aceste zile creeaza o energie speciala care da Taurilor ocazia sa se exprime liber si sa-si verbalizeze visele. Astfel ca vor fi capabili sa isi dea in sfarsit seama ce dieta li se potriveste, pentru ca pana acum au ignorat cu desavarsire sfaturile specialistilor si au facut doar ce au crezut ei de cuviinta, privandu-si astfel corpul de anumite substante nutritive. Doar instinctul nu le va spuen niciodata exact ce este sanatos.

Din punct de vedere sentimental putem spune ca sinele se va trezi la viata si va alege sa profite de posibilitatile pe care le are pentru dezvoltare. Planetele indica de asemenea pastrarea unui anume grad de varietate in tot ceea ce fac: intr-o zi pot merge la aerobic, intr-o zi pot lenevi in canapea citind o carte de suflet iar in alta zi pot incerca diverse tehnici de mediatatie.

Sfatul astrologului: Ascultati-va corpul!

Gemeni

In atmosfera actuala Gemenii vor invata sa faca anumite compromisuri. Isi vor da seama ca nu totul se reduce la a avea ce isi doresc ci si a reusi sa faca rost de ceea ce au nevoie atunci cand au nevoie. Ceea ce este minunat este ca vor invata aceasta lectie prin exemplul altora si nu va trebui sa sufere prea mult. Calea catre schimbare incepe cu propriul sine is daca isi dau seama ce este mai bine pentru corupul lor si se vor dedica sanatatii acestuia vor reusi sa aiba si o viata spirituala bogata. In alta ordine de idei, vor capata implinirea sufleteasca de care au nevoie fara a-si sacrifica sanatatea fizica, daca vor fi cumpatati in toate. O buna metoda de a se relaxa dupa o zi aglomerata la birou este aceea de a accepta invitatia unor prieteni de a iesi in oras si a-si impartasi cele mai noi proiecte la care iau parte.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: