Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Wellness inseamna a te iubi pe tine, a fi amabil cu propria persoana nu sa-ti faci griji pentru orice si sa-ti frangi singur aripile, a gandi pozitiv in legatura cu sinele intr-un mod echilibrat. Este atat de simplu si in acelasi timp atat de eficient. Daca vreti sa vedeti ce sa rezerva astrele in privinta sanatatii pentru saptamana 29 august – 04 septembrie trebuie neaparat sa cititi in continuare acest articol.

Berbec

Problemele de sanatate nu ies complet din peisaj in condiitile in care Mercur este retrograd intr-una din casele sanatatii din Berbec. Ar putea fi vorba despre epuizare nervoasa, probleme respiratorii, riscuri de accidentare sau alte asemenea.

In cel mai probabil caz va urma o perioada in care vor fi necesare niste vizite la diversi medici, pentru a afla in sfarsit ce problema medicala s-a cronicizat. Oricum ar fi, Berbecii trebuie sa fie atenti la sanatate si sa se ingijeasca din timp, pentru ca e mai usor sa previi decat sa tratezi.
Sfatul astrologului: Faceti-va cunostinte in domeniul medical!

horoscopul saptamanal al sanatatii

Taur

Teoretic, sanatatea n-ar trebui sa fie o problema pentru Tauri in aceasta perioada iar daca vor exista ceva probleme vor fi de ordinul racelilor banale.

Dar s-ar putea ca din punct de vedere psihic sa nu stea foarte bine, optimismul lor va fi dat peste cap de cateva momente de anxietate, frica, ingrijorare si episoade scurte de deperesie sau chiar atacuri de panica. Aceste nelinisti vor aparea mai ales la cei care nu au un serviciu stabil.
Sfatul astrologului: Spuneti tot ce aveti pe suflet!

Citește și:

Gemeni

S-ar putea ca Marte si Saturn sa nu faca o combinatie prea buna cu Soarele din Gemeni si sa dea cateva stari de rau. Mai ales ca Marte conduce casa sanatatii in acest caz.

Ar trebui sa fie evitate circumstantele periculoase, sa se incerce lasarea stresului deoparte si in general

Gemenii ar trebui sa aiba mai multe grija de ei insisi, mai ales sa nu isi uite tratamentele atunci cand inca mai pleaca in concedii.
Sfatul astrologului: Relaxati-va la mare sau la munte cat inca este frumos!

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.