Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Wellness inseamna a te iubi pe tine, a fi amabil cu propria persoana nu sa-ti faci griji pentru orice si sa-ti frangi singur aripile, a gandi pozitiv in legatura cu sinele intr-un mod echilibrat. Este atat de simplu si in acelasi timp atat de eficient. Daca vreti sa vedeti ce sa rezerva astrele in privinta sanatatii pentru saptamana 29 august – 04 septembrie trebuie neaparat sa cititi in continuare acest articol.

Rac

Cu Marte si Saturn in casa sanatatii Racii vor avea ceva probleme de sanatate. Ar trebui sa aiba mai multa grija de corpul lor mancand mai multe fructe si legume si practicand regulat un sport, ceea ce le va intari tonusul muscular.

Din punct de vedere psihic acesti nativi stau totusi destul de bine, se gandesc tot timpul al consecinte si isi mascheaza bine tristetea ocazionala.
Sfatul astrologului: Adoptati o atitudine pozitiva si aveti mereu zambetul pe buze!

horoscopul saptamanal al sanatatii

Leu

Soarele isi va face in continuare simtita prezenta si ii va face pe totii Leii sa fie mai plini de viata si incredere in fortele proprii iar combinatia acestui astru ceresc cu Marte si Saturn doar va energiza si mai mult viata deja agitata a celor nascuti in aceasta zodie.

Totusi, pentru a fi siguri ca nu se ajunge prin spitale, acesti nativi ar trebui sa evite sporturile extreme si excesele alimentare iar femeile insarcinate ar trebui sa fie de doua ori mai atente la semnele corpului lor.
Sfatul astrologului: Fiti chibzuiti in tot ceea ce faceti!

Citește și:

Fecioara

Fecioarele se vor distra prea bine pentru a se putea imbolnavi. Se vor simti minunat, pline de viata, optimiste si increzatoare in viitor.

Ar trebui sa fie insa atente, deoarece prea multe petreceri strica si nu trebuie sa faca excese alimentare sau de alcool daca nu vor sa aiba probleme cu stomacul. In plus, influenta lui Marte s-ar putea sa provoace niste accidente sau infectii care sa evolueze rapid.
Sfatul astrologului: Pe langa distractie ar trebui sa va asumati si rolul de familist!

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.