Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Wellness inseamna a te iubi pe tine, a fi amabil cu propria persoana nu sa-ti faci griji pentru orice si sa-ti frangi singur aripile, a gandi pozitiv in legatura cu sinele intr-un mod echilibrat. Este atat de simplu si in acelasi timp atat de eficient. Daca vreti sa vedeti ce sa rezerva astrele in privinta sanatatii pentru saptamana 29 august – 04 septembrie trebuie neaparat sa cititi in continuare acest articol.

Capricorn

Capricornii ar trebui ca in aceasta saptamana sa fie mai atenti decat oricand la sanatatea lor. Din neatentie ei se pot opari in bucatarie, frige la aragaz sau pot aluneca pe scari si pot suferi leziuni interne.

Saturn, planeta cu cea mai mare influenta asupra acestei zodiise va afla in casa sanatatii si va fi insotita de Marte. Aceasta uniune ar putea fi periculoasa, ar putea accentua o afectiune cronica sau ar putea favoriza accidente rutiere sau accidente de munca, prin urmare mobilitatea acestor nativi este in pericol.
Sfatul astrologului: Aveti girja cum manevrati obiecte periculoase precum cutite, lize, bormasini sau topoare!

horoscopul saptamanal al sanatatii

Varsator

Plini de energie si dinamism Varsatorii pot reactiona impulsiv la provocari. Nu vor sta prea mult pe ganduri daca isi vor dori ceva si nu vor avea capacitatea sa priveasca in perspectiva. Drept urmare vor avea tendinta sa faca excese alimentare si astfel sa ia in greutate.

Citește și:

S-ar putea sa se implice in prea multe proiecte noi dintr-o data si sa nu mai faca fata, sa se simta coplesiti de situatie foarte repede. In acest fel vor reusi doar sa isi epuizeze rezervele de energie si sa se streseze mai mult decat ar fi cazul pentru tot felul de maruntisuri care afecteaza viata altora. Din aceasta cauza vor crede ca munca e mai importanta decat prorpia sanatate si vor avea numai de suferit in weekend.
Sfatul astrologului: Pastrati-va timp si pentru propria persoana!

Pesti

Va fi perioada optima pentru analize medicale. Medicii abia asteapta sa aiba mai multi pacienti si acesti nativi vor beneficia de cele mai bune sfaturi si tratamente inovatoare.

De asemenea, ar fi indicat sa se implice mai mult in chestiuni ce tin de igiena corporala si lifestyle, pentru ca pe langa faptul ca le va fi fizic mai bine totodata se vor simti mai fresh stiind ca barfele pe seama apei si sapunului nu vor mai fi indreptate catre ei. Trebuie insa un echilibru in toate deci daca se vor ingiji de corp bine ar fi sa aiba grija si de intelectul lor cu o carte buna sau cel putin un joc de sah, care sa le readuca echilibrul de altadata.
Sfatul astroogului: Stabiliti-va teluri inalte si urmati-va cu incredere drumul catre ele!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.