Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Wellness inseamna a te iubi pe tine, a fi amabil cu propria persoana nu sa-ti faci griji pentru orice si sa-ti frangi singur aripile, a gandi pozitiv in legatura cu sinele intr-un mod echilibrat. Este atat de simplu si in acelasi timp atat de eficient. Daca vreti sa vedeti ce sa rezerva astrele in privinta sanatatii pentru saptamana 29 august – 04 septembrie trebuie neaparat sa cititi in continuare acest articol.

Balanta

Balantele nu se vor simti foarte bine in aceasta saptamana din nici un punct de vedere. Imunitatea le va fi din ce in ce mai scazuta si energia la nivelul cel mai de jos. Opozitia planetelor din casa sanatatii va face ca lucrurile sa mearga prost si Mercur retrograd va inrautati starea fizica a acestor nativi.

Cat despre startea psihica nici ea nu va fi una foarte buna, sistemul nervos si de fapt intregul organism ar putea beneficia de pe urma unui concediu. O vizita la medicul specialist nu ar strica.
Sfatul astrologului: Evitati epuizarea fizica si psihica!

Scorpion

Saptamana aceasta vor exista schimbari bruste de dispozitie, nativii vor trece foarte usor de la fericire maxima la tristete adanca, vor oscila intre extreme precum optimism debordant si pesimism grav. Le va fi foarte greu sa mai vada viata in roz si se vor uita cu suspiciune la toata lumea, nu vor avea incredere nici macar in propria umbra.

Citește și:

Marte, ghidul Scorpionului, va forma o alianta dubioasa cu Saturn, care va face ca intreg organismul sa fie fara vlaga si deci sa sufere mai tare de anumite dureri articulare si musculare.
Sfatul astrologului: Nu evitati sa cereti ajutor profesional la primul semn de ingrijorare!

Sagetator

Marte si Saturn vor fi in continuare in Sagetator. Aceste planete malefice vor predispune la imbolnaviri si accidentari minore, dar deranjante. Corpul va fi slabit si daca nu sunt atenti nativii vor avea tot felul de accidentari precum entorse, maini scrantite sau chiar picioare rupte. De aceea ar fi bine sa se evite orice situatie periculoasa, pentru ca aceasta conjunctura nu e de bine.

S-ar putea si ca incredera in sine sa aiba de suferit, optimismul sa scada din ce in ce mai mult si buna dispozitie sa dispara treptat.
Sfatul astrologului: Relaxati-va si nu disperati!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.