Setari Cookie-uri

Personalitatea umana si cele patru tipologii psiho-cromatice

Pentru Angela Wright culorile au viata, substanta si ascund un univers intreg de mistere, secrete si adevaruri. Iata care sunt cele patru tipuri de personalitate umana in viziunea Angelei Wright si familiile cromatice care le sunt asociate:

iarna Tipul psihologic IV Culorile iernii - Reprezentarea stelelor - Iarna este caracterizata prin culori reci, fie foarte usoare si deschise, fie foarte inchise si intense -avand albastru in compozitia lor cromatica, culori puternice si clare, deloc subtile. Pentru ca totul este acoperit de zapada, peisajele de iarna sunt rigide, obositoare si formate predominant din contraste puternice. Persoanele apartinand acestui tip de personalitate sunt impunatoare, cer respect, sunt extrem de eficiente, sigure pe ele, nu se lasa influentate de ceilalti, au obiective clare de la care nu se abat.Personalitatea umana si cele patru tipologii psiho-cromatice

Motivatia lor este una interioara si isi sunt autosuficiente. Au tendinta de a fi sarcastice si acide, dure chiar si in glumele pe care le fac. Lasa impresia ca au totul sub control, au prezenta si un fel mandru de a fi. Sunt elitiste, preocupate mai ales de problemele practice si banoase, urmarindu-si propriile interese. Pot fi insa percepute de ceilalti drept persoane tacute, distante si deloc afectuoase. Au succes in profesii pompoase si sofisticate si in domenii precum finante, teatru, design vestimentar, etc.

Sursa: Garbo.ro

Citește și:

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Prea mult ca sa mai ramana macar putin...
Scrisoare catre amanta tatalui meu
Ti-e teama ca vei ramane singura pentru totdeauna?

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.