Setari Cookie-uri

Afla-ti trasaturile de personalitate in functie de grupa sanguina

Tot mai multe studii arata ca grupa sanguina influenteaza caracterul, predispozitiile native, unele sensibilitati in fata blilor.

Tot mai multe studii arata ca grupa sanguina influenteaza caracterul, predispozitiile native, unele sensibilitati in fata blilor.

personalitate in functie de grupa sanguina

Grupa sanguina arata de fapt ca pe globulele rosii din sange exista un anumit determinism genetic ce face sa fie exprimate sau nu anumite grupari membranare. In functie de acestea se stabileste grupa sanguina. Extrapoland, se pare ca genele care determina o anumita grupa sanguina ar avea si alte implicatii, determinand si alte expresii celulare. De aici s-a ajuns la concluzia ca exista o influenta a acestor expresii influentate genetic si deci ca am putea grupa anumite caractre/afectiuni in functie de grupa sanguina.

Afla trasaturile psihologice in functie de grupa sanguina


Trasaturile spihologice ale celor cu grupa sanguina O (I)



Sunt cunoscuti in hematologie ca donatori universali, iar in istorie cei cu grupa sanguina 0 erau considerati cei mai buni vanatori. Astfel grupa sanguina o (I) determina un comportament competitiv, cei care poseda aceasta grupa se simt si se implica mereu in “curse” profesionale sau sociale, dorind sa atinga scopuri marete. Sunt foarte energici, le place sportul (ceea ce ii apara de o serie de afectiuni la care sunt predispusi), se implica usor in proiecte indiferent de dificultate fiindca se stiu muncitori si cred ca pot face fata provocarile. Le plac provocarile.


Aleg insa mai multe activitati odata, fiind inclinati spre extindere a activitatilor decat spre profunzime. Nu aleg doar un singur obiect, intotdeauna vor mai avea o latura pe care sa o dezvolte.


Sunt firi extrovertite in sensul ca le place sa comunice, prietenii si-i fac usor si sunt firi altruiste. Nu vorbesc insa cu usurinta despre viata lor.


Sunt firi calme, tolerante, dar pot deveni certareti si rai daca se intrece masura. Cei cu grupa sanguina 0 iarta in aparente, pentru ca in realitate nu uita. Au o memorie fantastica si isi pot aduce aminte si la batranete de un rau facut de cineva cand ei erau tineri. Sunt insa foarte intelegatori si au aptitudini de lideri, adaptandu-se usor schimbarilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.