Setari Cookie-uri

Afla-ti trasaturile de personalitate in functie de grupa sanguina

Tot mai multe studii arata ca grupa sanguina influenteaza caracterul, predispozitiile native, unele sensibilitati in fata blilor.

Persoanele cu grupa sanguina AB (IV) simt o permanenta nevoie de nou, nu agreeaza deloc rutina si tocmai de aceea gasesc intotdeauna ceva de facut.


Totodata persoanele cu grupa sanguina AB (IV) sunt cele mai rezistente la stres, asadar din acest motiv dar si din cauza celor descrise mai sus peroanele cu grupa sanguina AB (IV) sunt foarte predispuse suprasolicitarii. Adesea descopera suprasolicitarea ca boala, cand semnele secundare oboselii s-au instalat deja. De aceea cei cu grupa sanguina AB (IV) au nevoie sa isi pondereze atent eforturile, sa isi dozeze energia consumata.


Aceste persoane cu grupa sanguina AB (IV) preiuau si imbina trasaturile de personalitate ale celor cu grupa sanguina A (II) si B (III). Sunt astfel firi sociabile, muncitoare, ambitioase, perseverente, perfectioniste, cu caracter de lider, dar totodata pot fi foarte impulsivi, delasatori sau chiar incapatanati.


Pot avea multi prieteni sau doar cativa, dar de incredere. Pot fi uneori influentabili, dar logica puternica si spiritul corectitudinii ii ajuta sa depaseasca momentele de impas.



Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.