Setari Cookie-uri

Afla-ti trasaturile de personalitate in functie de grupa sanguina

Tot mai multe studii arata ca grupa sanguina influenteaza caracterul, predispozitiile native, unele sensibilitati in fata blilor.

Trasaturile de personalitate ale celor cu grupa sanguina A (II)



Persoanele care au grupa sanguina A (II) sunt firi talentate, sensibilie, delicate. Pot fi pasionali pana la impulsivitate, furie si orgoliu.


Persoanele cu grupa sanguina A (II) rezista mai greu stresului si desi au calitati de lider, adesea refuza astfel de functii tocmai pentru ca sunt prea stresante pentru ei. Sunt firi calme, desi pastreaza in sinea lor tensiunile. Aceasta lipsa de manifestare le pot da insomnii si afectiuni cardio-vasculare.


Sunt calzi si sunt prieteni de incredere. Le place sa fie pe placul celor din jur, de aceea uneori pot fi vulnerabili sau pot intra in conflicte fara voia lor. Sunt perfectionisti si rabdatori si totodata firi romantice.


Cei cu grupa sanguina A (II) nu sunt firi extrovertite, am putea spune chiar ca sunt foarte introvertiti uneori. Desi sunt romantici, nu sunt tocmai visatori, avand bine dezvoltat simtul realitatii.

trasaturi de personalitate si comportament in functie de gruoa sanguina

Trasaturile de comportament ale celor cu grupa sanguina B (III)



Persoanele cu grupa sanguina (III) sunt firi agile, gasesc resursele si perseverenta de a-si duce la bun sfarsit ideile, dorintele, telurile. Sunt perfectionisti uneori, dar se adapteaza foarte usor schimbarilor. Au multa rabdare in ceea ce fac si o ambitie puternica.


Sunt usor introvertiti, dar sociabili. Isi fac cu usurinta prieteni, au multe relatii si prietenii nu ii uita usor.


Sunt persoane flexibile, sociabile si calme. Nu agreeaza certurile si violenta de orice fel. Nu sunt impulsivi si de cele mai multe ori evita situatiile conflictuale.


Au o memorie foarte buna si o atentie sporita, ceea ce ii ajuta foarte mult in activitatile pe care le inteprind. Nu se tem de greutati si sunt firi curioase, rezista bine la stres si chiar incerca noul pentru ca le place sa descopere.

Trasaturile de comportament ale celor cu grupa sanguina AB (IV)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.