Setari Cookie-uri

Metode antidepresive naturale care-ti redau sanatatea psihica

Starile depresive, melancolia, astenia, lipsa energiei de a intreprinde sau a demara diverse activitati, "lenea" (care a fost deja declarata boala) – toate aceste stari negative ne impiedica sa ne bucuram de viata.

Folositi culorile

Cromoterapia este recunoscuta ca avand influente asupra psihicului. Folositi culorile pentru a va reda buna dispozitie.

antidepresive naturale

www.shuttertock.com - 71588866 . Fotografie utilizata sub licenta din 2011.

Sportul, o metoda antidepresiva eficienta

Faceti sport. Gasiti o modalitate placuta, mergeti la o sala de fitness, la cursuri de dans, faceti-va noi prieteni. Alegeti sa va plimbati, sa va incepeti diminetile cu cateva exercitii, va veti simti mult mai bine atat psihic, cat si fizic.

Iesiti cu prietenii si familia

Revederea persoanelor dragi precum si aflarea altor idei, stiluri de viata, participarea la discutii vesele cu prietenii si/sau membrii familiei – toate acestea ajuta la satisfacerea nevoii sociale a fiecarei persoane. Este indicat sa iesiti macar saptamanal, sa impartasiti cu prietenii realizari, necazuri, bucurii.

Citește și:

antidepresive naturale

www.shuttertock.com - 53950867 . Fotografie utilizata sub licenta din 2011.

Priviti cu optimism viata

Priviti pozitiv lucrurile. Multi dintre noi suntem tentati atunci cand ne aflam in fata unei situatii noi sa ne gandim la ce este mai rau. Ganditi invers, ganditi la ce ar putea fi mai frumos. Nu va veti mai consuma energia gandindu-va negativ la ceva ce nu s-a intamplat inca si probabil nici nu o sa se intample.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.