Iata cateva retete cu totul si cu totul speciale, menite sa faca din masa de Revelion o masa impresionabila, cu adevarat o masa de zile mari. Retetele sunt delicioase, arata imbietor, o metoda sigura si de succes de a-i impresiona pe cei dragi, dar si pe musafiri.
• 200g. crema de branza ,
• sare,
• piper,
• 1 lingurita mustar,
• 1/2 lingurita zahar praf,
• 4 rosii (nu prea mari),
• 30-40g. unt sau margarina Rama;
• patrunjel verde
• ceapa verde
• castraveciori murati
• ardei pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se curata ouale de coaja si se taie la ambele capete; la un capat mai putin, in asa fel incat sa le putem aseza pe verticala , pe farfurie,iar la celalalt capat mai mult pentru a putea scoate galbenusul si a putea fi umplute.
2.Galbenusurile se zdrobesc foarte bine cu furculita , se amesteca cu crema de branza, sarea, piperul negru proaspat macinat, zaharul praf si mustarul.Cu aceasta compozitie se umplu ouale.
3.Rosiile se taie in jumatati, se scot semintelesi, pe fiecare ou se pune o jumatate de ou ca o palarie.Untul sau margarina se freaca spuma si se fac punctulete peste palariile de rosii,imitand ciupercile otravitoare.Printre ouale umplute se pun fire de patrunjel verde , ceapa verde , castraveciori murati, felii de ardei .
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mâncăruri de Crăciun - Sărbători alături de cei dragi savurând preparate de Crăciun cu aromă de drag și dragoste d-acasă
- Fursecuri de Crăciun: Rețete rapide pentru prăjiturele festive și delicioase
- Drob de miel rețetă - Cum se face drobul de miel tradițional
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sursa meniului de Revelion: Delly.ro, suplimentul retetelor culinare by Garbo.ro