Sarbatorile de Pasti ne bat la usa astfel ca trebuie sa ne pregati atat cu masa si invitatii, cat si cu sufletul.
Drob Vegetarian cu ciuperci si masline
Acest drob are un gust excelent si totodata prezinta putine calorii, fiind si usor de digerat.
Ingredientele drobului vegetarian:
- 2 oua
- 3 cepe;
- 2 legaturi de marar;
- O legatura de patrunjel;
- 250 g de ciuperci fierte;
- O lingura de ulei;
- faina;
- O ceasca de lapte
- Doua-trei lingurite cu varf de masline gata taiate;
- Condimente dupa gust
Mod de preparare pentru drobul dietetic:
Se taie ceapa marunt ca sa se topeasca, la fel si zarzavatul, ciupercile se lasa taiate mai mari.
Se bat bine ouale, apoi se adauga ceapa si restul ingredinetelor, sare, piper, apoi se pune faina pana se obtine o pasta omogena putin mai subtire decat cea de chec. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.