5 Deserturi si Gustari BIO VEGANE
Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro
Curmalele sunt o sursa sigura de energie, completeaza aportul zilnic de fibre prin continutul bogat de magneziu, calciu, sulf, fier, potasiu, fosfor, vitaminele A, B si D, saruri minerale, apa - aproximativ 30%. Va recomandam sa cititi si articolul: CURMALELE: scad colesterolul, protejeaza pancreasul si combat anemia
Biscuiti Vegani cu ciocolata belgiana fara zaharBiscuitii vegani cu ciocolata belgiana pot fi o gustare ideala pentru serviciu, scoala sau chiar pentru serile de film cu prietenii.
Ingrediente: faina integrala de grau; must din struguri; ulei de cocos; ciocolata belgiana (masa de cacao 45%, fibre 32%, unt de cacao 13%, maltitol 9,5%, emulsifiant lecitina din soia, indulcitor (steviol - extract din STEVIA), vanilie naturala).
Produsul este disponibil pe site-ul Vegis.ro
Ghimbir Confiat 100gr
Ingrediente: ghimbir, zahar
Valori nutritionale/ 100gr: energie 374kcal/ 1595kj, proteine 0g, carbohidrati 90gr Tara de origine: Thailanda Produs in UE
Produsul este disponibil pe site-ul Bioportal.ro
Bomboanele cu miere si muguri de brad - Sucreries de France, fabricate in Franta dupa o reteta traditionala, sunt adevarate delicatese, apreciate pentru gustul si aroma produselor apicole.
Contin: Zahar - sirop de glucoza, miere 5%, esenta naturala de muguri de brad 0.2%, menthol 0.06%. Fara coloranti.
Caju bucati mariDeosebit de delicioase, nucile caju sunt bogate in magneziu, fosfor, cupru, mangan. Continutul ridicat de acizi grasi esentiali le fac ideale pentru a preveni bolile cardiovasculare, precum si pentru a mentine un nivel optim al colesterolului.
Cateva nuci consumate pe zi va ajuta la mentinerea unei sanatati de fier, fiind bogate si in antioxidanti.
Va recomandam sa cititi si:
Spune-ti parerea!