Setari Cookie-uri

Cu ce boli te poti 'pricopsi' de la sexul oral?

Sexul oral se practica, se doreste, se incearca, practicantii se informeaza despre metodele de practicare a sexului oral, insa putiti cunosc sau gasesc informatii despre igiena necesara pentru practicarea sexului oral precum si bolile care pot fi contactate prin aceasta practica sexuala.

Cu ce boli te poti pricopsi de la sexul oral?


Sexul oral te poate pricopsi cu... sifilis



Daca sexul oral este efectuat la barbat este neprotejat, se poate contacta Sifilis. In cazul femeii, aceasta nu se poate proteja, asadar concluziile sunt simplu de tras. Conform statisticilor efectuate in ultimul deceniu, aproximativ 15% din cazurile diagnosticate cu Sifilis au fost contactate prin sex oral. In realitate s-ar putea ca procentul real de transmitere al sifilisului prin sex oral sa fie mult mai mare, marturisesc medicii.

Sexul oral si infectia cu Chlamydia



Infectia cu Chlamydia se poate transmite cu usurinta in cazul sexului oral. Mai mult decat atat, statisticile arata ca felatia (sexul oral facut barbatilor) predispune mai mult la infectare decat sexul oral facut femeilor. Se recomanda sa va protejati chiar si in cazul sexului oral.

Cu ce boli te poti pricopsi de la sexul oral?

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.