Setari Cookie-uri

Cele 7 Reguli Fundamentale in viata sexuala

Despre sex si sexualitate se vorbeste mult, dar din pacate nu intotdeauna informatiile tin cont si de latura anatomica si fiziologica a oamenilor.

Si pentru ca tara noastra ocupa loc fruntas privind afectiunile organelor sexuale in special in randul femeilor (cancer de col, cancer ovarian, cancer de san etc.), se simte acut nevoia unor duscutii care ating si latura medicala a sexualitatii. reguli igiena sexuala

Nu tot ceea ce gasim ca sursa de informare scrisa sau video este utila si sanatatii, unele idei chiar pot face mult rau.

Cele 7 Reguli Fundamentale in viata sexuala

Reguli Fundamentale in viata sexuala: Protejarea

Poate cea mai importanta regula in viata sexuala cu partener/a nou/a consta in protectia privind bolile cu transmitere sexuala, dar si sarcina. Din pacate in tara noastra numarul avorturilor este ingrijorator de mare si este in crestere.

Prin urmare este recomandat sa utilizati prezervativul, care chiar daca nu va protejeaza de toate riscurile, totusi va fereste de ce ar fi cel mai rau.

Citește și:

Reguli Fundamentale in viata sexuala: Inainte de contactul sexual

In primul rand ar trebui ca fiecare partener sa faca un dus sau sa fi facut unul in utlima ora. Daca pentru barbati dusul este mai putin important, pentru femeie insa lucrurile sunt destul de serioase pentru ca se poate pricopsi cu o vaginita. Iar infectiile vaginale repetate duc la rana pe col, care poate evolua in cancer. Iata deci cat de importanta este igiena ambilor parteneri.

reguli igiena sexuala

In al doilea rand ianinte de orice contact sexual ar trebui ca cei doi parteneri sa fie sigur ca nu manifesta niciun simptom genital anormal. Mai jos veti gasi informatii despre ce ar trebui sa investigam la nivelul organelor genitale pentru a sti sa ne ferim.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.