Setari Cookie-uri

Cele 7 Reguli Fundamentale in viata sexuala

Despre sex si sexualitate se vorbeste mult, dar din pacate nu intotdeauna informatiile tin cont si de latura anatomica si fiziologica a oamenilor.

Reguli Fundamentale in viata sexuala: Sanii sunt organe sensibile

In timpul contactului sexual exista tendinta din partea barbatilor de a strange sanii femeii sau de a “traumatiza” mamelonul, practici deloc sanatoase pentru femeie. Glanda mamara este sensibila la mici traumatisme. Mai mult decat atat, este dovedit ca traumatismele la nivelul sanilor cresc riscul de cancer mamar. Din pacate se vorbeste prea putin despre acest aspect.

Reguli Fundamentale in viata sexuala: evitati sexul violent

reguli igiena sexuala Dupa cum ati observat, in majoritatea situatiilor cele suferinde sunt femeile. Si in acest caz tot femeile au cel mai des de suferit. Contactele sexuale violente, care se caracterizeaza prin loviri ale colului uterin, pot creste riscul de cancer de col sau pot duce la aparitia ranii pe col.

Exista un risc si pentru barbati privind acest tip de contact sexual: fractura de penis – o situatie grava, traumatizanta si demna de urgenta medicala. Fractura de penis se produce atunci cand se loveste osul pubian al femeii. Initial barbatul simte o durere, dar apoi aceasta durere dispare si se linisteste. Trebuie urmarit organul genital, iar daca acesta isi mentine erectia, dar capata o curbura evidenta, trebuie sa va prezentati de urgenta la medic. In aproximativ 2-3 ore penisul poate deveni “negru” datorita ischemiei, iar urmarea... este tragica. Fracturile de penis chiar exista, nu sunt descrise ca risc ipotetic, fiind raportate si in tara noastra.

Citește și:

Foto@Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.