Setari Cookie-uri

13 Metode contraceptive antice si bizare

Astazi ne par incredibile, poate chiar amuzante, dar aceste metode contraceptive au fost multa vreme folosite, iar unele dintre acestea sunt utilizate si astazi de catre cei care doresc sa adopte un stil de viata cat mai natural.

Prezervativ din vezica de capra

In Roma Antica barbatii sau femeile foloseau un soi de prezervativ confectionat din vezica de capra. Acest saculet fie se introducea in vagin, fie il folosea barbatul asemenea unui prezervativ din zilele noastre. Aceasta metoda contraceptiva este folosita si astazi in unele zone ale lumii.

Contraceptie cu antivomitive si diuretice

In Anglia femeile foloseau pastile pentru a inhiba libidoul. Aceste pastile le luau fie femeile, fie barbatii.

contraceptive antice si bizare

Contraceptie cu seminte de „dantela reginei Ana”

Dantela reginei Ana este o planta al carui efect contraceptiv este amintit inca din vremea lui Hipocrate. Semintele acestei plante se piseaza si se beau cu apa pentru a obtine un efect contraceptiv.

Acest contraceptiv natural joaca rolul „pilulei de urgenta” si se administreaza la cel mult 8 ore dupa contactul sexual neprotejat.

Citește și:

Contraceptie naturala cu ceai din „busuiocul cerbilor”

Dioscoride vorbeste pentru prima data despre aceasta planta cu aroma asemanatoare mentei, care creste si in zilele noastre pe camp si care era folosita ca planta aromatica, dar si pentru a induce menstruatia sau avrotul. Pentru efectele genitale se recomandau cateva cani de ceai concentrat din aceasta planta.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.