Setari Cookie-uri

13 Metode contraceptive antice si bizare

Astazi ne par incredibile, poate chiar amuzante, dar aceste metode contraceptive au fost multa vreme folosite, iar unele dintre acestea sunt utilizate si astazi de catre cei care doresc sa adopte un stil de viata cat mai natural.

Se pare ca aceasta planta, „busuiocul cerbilor”, ar contine fitoestrogeni, dar totodata, consumata intr-o cantitate prea mare poate deveni toxica, relateaza listverse.com.

Contraceptiv pentru barbati: semintele de papaya

Semintele de papaya, luate zilnic, ar putea reduce extrem de mult productia de spermatozoizi la barbat. Aceasta metoda contraceptiva masculina poate fi folosita pe termen lung si prezinta avantajul ca efectele sale sunt reversibile, productia de spermatozoizi se reia la intreruperea consumului semintelor de papaya.

contraceptive antice si bizare

Dintre cele mai bizare metode contraceptive antice

Contraceptiv din excremente de crocodil

Egiptenii, foarte inventivi si intreprinzatori, foloseau ca si contraceptiv o metoda bizara: un tampon imbibat in excremente de crocodil. Metoda nu este tocmai simpla, acestea sufereau anumite procese specifice inainte de a fi folosite.

Citește și:

Metoda contraceptiva antica: stranutul

O alta mtoda bizara care cu siguranta avea o rata de esec foarte mare, folosita de grecii antici, consta in urmatoarele recomandari: femeia sa isi tina respiratia pe tot parcursul actului sexual, situatie greu de imaginat, iar la final trebuia sa stranute puternic pentru a elimina lichidul spermatic.

3d rendered illustration of sperms and an egg cell @Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.