Setari Cookie-uri

Noutati pentru sanatate

Iata care sunt cele mai importante noutati din ultima luna privind sanatatea:

Intoleranta la anumite mancaruri- unele lactate, mancarurile condimentate sau cele cu continut ridicat de grasimi pot genera sau agrava crampele, abuzul de alcool, tutun si cafea sunt de asemenea responsabile de durerile abdominale.

Stresul- o viata dezordonata sau presiunile de la serviciu si de acasa pot provoca crize de dureri abdominale sau stari de disconfort.

Dezechilibrele hormonale- schimbarile hormonale din timpul ciclului menstrual pot fi insotite de tulburari digestive.

Cum se trateaza corect?

Persoanele care sufera de crampe, dureri sau disconfort abdominal au nevoie de inlaturarea rapida a acestor simptome. In cazul simptomelor usoare, simpla odihna sau unele schimbari In stilul de viata – regim alimentar corespunzator, evitarea stresului – pot fi de ajuns.

Un studiu international recent arata ca peste 80% din pacienti apeleaza la medicatie, pentru a scurta in mod considerabil durata si intensitatea episoadelor dureroase.

Citește și:

Cel mai cunoscut si mai bine vandut medicament din categoria antispasticelor la nivel mondial este Buscopan.

O noua clinica pentru sanatatea noastra

CMU (Centru Medical Unirea) Sema Parc va deservi zonele Semanatoarea, Grozavesti, Militari, Giulesti si Crângasi, oferind servicii medicale de baza pentru un numar estimat de cateva sute de mii de bucuresteni.

”Prin deschiderea CMU Sema ne dorim sa raspundem cererii existente in aceasta zona, insuficient acoperita de furnizorii de servicii medicale, pana in acest moment.”, a afirmat Sergiu Negut, director executiv CMU.
Noua clinica CMU Sema Parc acopera cele mai solicitate specialitati: de la medicina generala si interna, la O.R.L, ginecologie si neurologie, dermatologie, oftalmologie, ecografie. In cadrul specializarii de neurologie, CMU Sema Parc beneficiaza de pregatirea unui profesor renumit in domeniu, prof. Ovidiu Bajenaru. In plus, vom pune la dispozitia pacientilor consultatii de cel mai inalt nivel in domeniul neurologiei si neurochirurgiei. De asemenea, vor avea loc interventii constând in corectarea ridurilor faciale cu toxina botulinica sau acid hialuronic, peeling facial, tratamente faciale personalizate de hidratare, regenerare, de combatere a petelor hiperpigmentate, antiacneice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.