Setari Cookie-uri

Week-end cu distractie si sanatate!

Pe Chris Norman nu il sperie virusul AH1N1! Astfel, Chris Norman va invita la o portie de sanatate intelectuala duminica, 15 Noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului, pentru un spectacol plin de surprize in care piese de renume international precum Midnight Lady, I'll meet you at Midnight , Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me, Stumblin In sau Some hearts are diamonds vor fi superb interpretate intr-o maniera 100% originala.

Pe Chris Norman nu il sperie virusul AH1N1!

La doar cateva zile distanta de venirea sa in Romania, Chris Norman marturiseste ca nu ii este teama de noul virus AH1N1 si ii sfatuieste pe romani sa nu se sperie mai mult decat este cazul si sa adopte o atitudine “sanatoasa” privind acest virus:

Nu, nu ma ingrijoreaza deloc. Nu are rost sa-ti faci griji, dintotdeauna in lume s-au intamplat lucruri neplacute, au fost epidemii periculoase, dar nu poti sa-ti petreci tot timpul facandu-ti griji. Intotdeauna vor fi lucruri care ti-ar putea pune viata in pericol, o atitudine sanatoasa e sa nu iti faci griji si sa-ti vezi de viata ta ca si cum nu ar fi nici o problema. Oricum cei mai multi oameni care contacteaza gripa porcina nu patesc nimic, trec peste simptome ca si cum ar fi o gripa obisnuita” – a declarat artistul in cadrul unui interviu amplu acordat in exclusivitate postului de radio Magic FM.

Citește și:

Astfel, Chris Norman va invita la o portie de sanatate intelectuala duminica, 15 Noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului, pentru un spectacol plin de surprize in care piese de renume international precum Midnight Lady”, “I'll meet you at Midnight” , “Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me”, “Stumblin In” sau “Some hearts are diamonds” vor fi superb interpretate intr-o maniera 100% originala. In deschiderea show-ului celebra trupa Riff va sustine un recital special, ingredientul ideal pentru o atmosfera incediara de neuitat.
Va reamintim ca pretul biletelor pentru acest eveniment variaza intre 70 si 250 RON, fiind disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet - Unirea Shopping Center, et. 2, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), Rin Grand Hotel - raion Rent A Car, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro.

Citește și:

Numarul persoanelor afectate de diabet ar putea ajunge pana la 380 de milioane

Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, care va avea loc pe 14 noiembrie, Federatia Internationala de Diabet atrage atentia asupra riscurilor cresterii incidentei diabetului la nivel mondial. Pana in anul 2025, numarul persoanelor care sunt afectate de diabet ar putea ajunge la 380 de milioane.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.