Setari Cookie-uri

Week-end cu distractie si sanatate!

Pe Chris Norman nu il sperie virusul AH1N1! Astfel, Chris Norman va invita la o portie de sanatate intelectuala duminica, 15 Noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului, pentru un spectacol plin de surprize in care piese de renume international precum Midnight Lady, I'll meet you at Midnight , Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me, Stumblin In sau Some hearts are diamonds vor fi superb interpretate intr-o maniera 100% originala.

Campania Hula Hoop pentru Diabet promoveaza intr-un mod foarte distractiv si interactiv ideea de viata sanatoasa, adresandu-se in mod special publicului tanar, dar nu numai. Mesajele campaniei au fost diseminate in mediul online, prin www.hoop4diabetes.com si social media, iar cei pasionati de shopping si care isi petrec timpul liber in mall pot sa danseze hula hoop si totodata sa se informeze cu privire la factorii de risc si metodele de preventie. Prin aceasta campanie, intentionam o abordare globala, de 360º a diabetului: nutritie, sport, medicatie, familie, prieteni, atitudine etc.”, explica Oana Belinski, Product Manager sanofi-aventis.

Campania consta in reprezentatii spontane cu tineri dansatori efectuand miscari hula hoop in locuri neconventionale precum statii de metrou sau mall-uri, evenimente si concursuri interne adresate angajatilor companiei, promovare in mediul online si sesiuni de fotografii si autografe cu sportivi renumiti - exemple de ambitie si echilibru - precum Andreea Raducan, Gabriela Szabo, Ivan Pazaichin sau Marius Urzica. Sambata, de Ziua Mondiala a Diabetului, va avea loc evenimentul oficial in Plaza Romania, Bucuresti, incepand cu ora 13.00.

Citește și:

Pornind de la mostenirea remarcabila pe care o avem in tratamentele impotriva diabetului, sanofi-aventis este de peste 85 de ani un partener responsabil pentru pacienti si pentru comunitatea medicala. Astazi, sanofi-aventis pune la dispozitia pacientilor nu doar solutii terapeutice medicamentoase, ci incearca sa acopere si ceilalti factori foarte importanti in managementul acestei afectiuni, prin proiecte complexe de educatie si prin atragerea atentiei asupra importantei preventiei in diabetul zaharat. Obiectivul nostru este de a oferi incredere si de a imbunatati calitatea vietii pentru persoanele care sufera de diabet”, a declarat Dr. Ovidiu Saltas-Dabija, Director Medical sanofi-aventis.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.