Setari Cookie-uri

Week-end cu distractie si sanatate!

Pe Chris Norman nu il sperie virusul AH1N1! Astfel, Chris Norman va invita la o portie de sanatate intelectuala duminica, 15 Noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Sala Palatului, pentru un spectacol plin de surprize in care piese de renume international precum Midnight Lady, I'll meet you at Midnight , Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me, Stumblin In sau Some hearts are diamonds vor fi superb interpretate intr-o maniera 100% originala.

Ii asteptam pe toti cei doritori de dans si hula hoop sa participe la evenimentele de sambata din Plaza Romania. Este distractiv si, in plus, foarte sanatos. 30 de minute pe zi de dans pot reduce cu 40% riscurile aparitiei diabetului zaharat de tip 2. De asemenea, cei interesati de informatii suplimentare, dar si de videoclipuri amuzante cu hula hoop, pot accesa www.hoop4diabetes.com” - Andreea Raducan, Fundatia Olimpica Romana.

In prezent, circa 250 de milioane de oameni sufera de aceasta afectiune in toata lumea, dintre care 55,2 milioane in Europa. Sanofi-aventis si Zentiva, in parteneriat cu Federatia Internationala de Diabet, lanseaza campania Hula Hoop pentru Diabet, care atrage atentia asupra importantei educatiei si PREVENTIEI, in special printre copii si tineri. Portalul oficial al campaniei este www.hoop4diabetes.com. Andreea Raducan, campioana olimpica si mondiala la gimnastica, s-a alaturat cauzei.

Citește și:

Andreea Raducan Cresterea cazurilor de diabet de la an la an este alarmanta, iar previziunile pentru viitor nu sunt deloc optimiste. Situatia actuala este in primul rand dovada unei lipse de informare si educatie in cadrul publicului larg, dar si a unei atitudini pasive generale. Preventia diabetului nu presupune deloc un efort deosebit, ci in primul rand asumarea unei vieti echilibrate din punct de vedere alimentar si al activitatii fizice”, a declarat Prof. Dr. Nicolae Hancu, Presedinte al Federatiei Romane pentru Diabet. „Ca si in cazul preventiei cancerului sau a bolilor cardiovasculare, in cazul diabetului ar trebui sa se aplice Regula celor 60 de minute: mai mult de 60 de minute pe zi pentru activitate fizica si mai putin de 60 de minute pentru televizor, computer si jocuri video”.

Hula Hoop pentru Diabet promoveaza stilul de viata sanatos. Cercul albastru, simbolul Zilei Mondiale a Diabetului, a fost imaginat sub forma de hula hoop pentru talie sau deget. Cu putin exercitiu, inveti sa preiei controlul asupra miscarii hula hoop. Acelasi lucru este valabil si in cazul diabetului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.