Setari Cookie-uri

Ziua nasterii si bolile la care suntem predispusi

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor.


Numarul Sanatatii 1 (cei nascuti in zilele de 1, 10, 19, 28)
– Persoanele care au ca numar al Sanatatatii numarul 1 de bucura de o conditie generala buna si de-a lungul existentei lor nu vor avea probleme majore de sanatate. Sunt firi joviale si optimiste si au o gandire pozitiva, fapt care le influenteaza in bine sanatatea. Stresul este insa o problema care le va da multe batai de cap. . La propriu!... Pentru ca aceste persoane sunt extrem de ambitioase, au tendinta de a se suprasolicita. Sunt recomandate periodic exercitiile de relaxare, precum si practicarea ciclismului, a inotului sau a exercitiilor de yoga. Deconectarea de problemele cotidiene este absolut necesara! Conform profilului lor numerologic, exista anumite predispozitii spre bolile cardiovasculare (ce se vor accentua odata cu inaintarea in varsta), spre afectiunile oculare si cele care tin de circulatia sangelui.

Numarul Sanatatii 2 (cei nascuti in zilele de 2, 11, 20, 29) – Persoanele care au ca numar reprezentativ al Sanatatii numarul 2 manifesta o sensibilitate deosebita la nivelul sistemului digestiv (cu precadere stomacul ) si al intestinelor , iar principalele afectiuni (indigestie, constipatie cronica, diaree, etc) cu care se vor confrunta de-a lungul vietii vor fi o consecinta a acestui fapt. Diabetul si astmul nu sunt nici ele excluse de pe fisa clinica a acestor persoane. Pe plan psihic, se pot confrunta cu tulburari ale somnulu, cu stari de slabiciune fizica si psihica si o usoara anxietate. Numarul secret al Sanatatii: Ziua nasterii si bolile la care suntem predispusi

garbo Se pot confrunta totodata si cu o circulatie deficitara a sangelui ceea ce poate cauza anemii puternice si cu timpul slabirea inimii. Femeile pot avea probleme si cu aparatul reproducator. Care este insa principala lectie pe care o invata aceste persoane de la numerologie? Ca trebuie sa se protejeze eficient impotriva ingrijorarii excesive. Masa regula, la ore fixe, este mai mult decat necesara!

Numarul Sanatatii 3 (cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30)
- Numarul 3 ca numar al Sanatatii este un numar ce implica o stare de sanatate in general buna, insa de-a lungul vietii pot aparea anumite disfunctionalitati ale sistemului arterial, dar si afectiuni ale plamanilor si ale rinichilor, guta, nevrita, dureri la nivelul dintilor etc. Aceste afectiuni au uneori ca si cauza stilul de viata dezechilibrat. Din dorinta de a se bucura la maxim de placerile vietii, aceste persoane au tendinta de a face excese de tot felul. O alta problema destul de comuna a numarului 3 este legata de sanatatea pielii, existand pericolul aparitiei anumitor boli ale sistemului cutanat. Specialistii in numerologie recomanda reducerea consumului de grasimi, sare si alcool.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.