Setari Cookie-uri

Ziua nasterii si bolile la care suntem predispusi

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor.

Numarul Sanatatii 4 ( cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31) - De o sanatate multumitoare pot avea parte si persoanele nascute sub influenta numarului 4 daca isi menajeaza trupul si nu uita de moderatie. De regula, au o capacitate de rezistenta destul de ridicata in fata bolilor si chiar daca par firave ca si constitutie se bucura de un organism puternic. Se imbolnavesc greu, insa atunci cand se imbolnavesc se refac cu dificultate. Pericolul care ii paste este reprezentat de bolile neobisnuite, ciudate, care pot fi diagnosticate si vindecate cu greu.

De asemenea, incidentele stupide le pot provoca ranirea corporala. Hipersensibili, trebuie sa invete sa-si gestioneze starile emotionale. Depresia, durerile de cap, schimbarile bruste de stare, melancolia.. acestea reprezinta un real pericol pentru sanatatea lor psihica si mentala. Firi creative si perfectioniste, au tendinta de a deveni workaholice. In intelesul rau al cuvantului… Se recomanda relaxarea si evitarea mancarurilor foarte picante! Numarul secret al Sanatatii: Ziua nasterii si bolile la care suntem predispusi

Numarul Sanatatii 5 ( cei nascuti in zilele de 5, 14, 23)
– Unul din punctele sensibile ale numarului 5 este cel al sistemului nervos. Persoanele a caror conditie de sanatate este caracterizata de acest numar se pot confrunta destul de frecvent cu insomnii, stari de oboseala si epuizare, nervi si iritare, amnezie, o activitate mentala intensa care ii conduce uneori la extenuare. Totodata racesc cu usurinta si sunt predispuse alergiilor si anumitor boli ce tin de piele si sange. Ulcerul, anumite afectiuni ale bilei, boli metabolice precum diabetul nu sunt nici ele excluse de pe lista neagra. O parte din aceste afectiuni pot fi prevenite prin odihna si un stil de viata mai putin solicitant. Evitati sa consumati dulciuri si produse alimentare ce contin cofeina in exces!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.