Setari Cookie-uri

Ziua nasterii si bolile la care suntem predispusi

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatii vietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor.


Numarul Sanatatii 6 ( cei nascuti in zilele de 6, 15, 24)
– Chiar daca au tendinta de a fi ipohondrii si de a-si exagera afectiunile, cei nascuti intr-o zi ce sta sun semnul cifrei 6 se bucura de o stare de sanatate destul de buna, chiar buna am putea spune. Infectiiile nu-i ocolesc insa, mai ales cele la nivelul nasului, gatului si la nivelul plamanilor. Raceala, gripa, febra… acestea sunt probleme cu care se confrunta in mod frecvent, insa nu reprezinta un pericol real pentru sanatate. Femeile cu un sistem imunitar mai slab trebuie sa fie foarte atente la sanatatea sanilor lor si la cea a organelor genitale interne. Partea inferioara a abdomenului este de asemenea un punct vulnerabil al acestor persoane. Spre batranete, hipertensiunea, palpitatiile si bufeurile devin probleme constante.

Numarul Sanatatii 7 ( cei nascuti in zilele de 7, 16, 25) – Pe plan numerologic, cifra 7 ca cifra reprezentativa a zilei de nastere se traduce printr-o stare de sanatate precara, cu posibilitatea de ameliorare. La polul opus, exista indivizi apartinand acestui numar inzestrati cu un corp atletic si o mobilitate iesita din comun, ce pot ajunge la remarcabile performante fizice. Chiar daca pe plan fizic nu pot nega o oarecare sensibilitate suparatoare, in ceea ce priveste sanatatea mentala cei nascuti in zilele de 7, 16 sau 25 se pot bucura de una optima.

Beneficiaza de o memorie excelenta si isi pastreaza luciditatea mentala pana la varste foarte inaintate. Infectiile tractului urinar, afectiuni la nivelul pielii, probleme legate de membre, artrita, varice, problemele de natura sexuala, toate acestea nu-i ocolesc. Evitati purtarea de imbracamintea foarte stramta si produsele de igiena corporala ce pot contine substante iritante. De asemenea, fructele si legumele ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Numarul secret al Sanatatii: Ziua nasterii si bolile la care suntem predispusi

Numarul Sanatatii 8 ( cei nascuti in zilele de 8, 17, 26)
– Cifra 8 ca cifra a sanatatii presupune in principal afectiuni ale extremitatilor. De aceea, persoanele nascute in zilele de 8, 17 sau 26 intampina probleme legate de aparatul auditiv, probleme de natura dentara si afectiuni la nivelul picioarelor. Paralizia este o afectiune cu o incidenta destul de mare printre aceste persoane, iar durerile de cap vor fi de multe ori intense si chinuitoare. Chiar daca sunt niste firi bataioase si au o vitalitate fantastica, procesul de recuperare in cazul unei boli va fi indelungat si va necesita tratamente complicate. Exista si o oarecare predispozitie spre bolile reumatismatice. Pe plan psihic, au de luptat mult si puternic cu propria persoana. Chiar daca sunt fericiti si inconjurati de cei dragi, resimt puternic sentimentul de singuratate si inutilitate. Se recomanda practicarea aromoterapiei si socializarea intensa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.