Setari Cookie-uri

Testare gratuita pentru depistarea osteoporozei

Cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, Grupul sanofi-aventis Zentiva organizeaza miercuri, 20 octombrie, in Brasov, evenimentul Spune stop fracturilor cauzate de osteoporoza. Scopul evenimentului este de a atrage atentia publicului asupra principalelor modalitati de prevenire si control a osteoporozei: depistare precoce, adoptarea unui stil de viata sanatos, respectarea tratamentului conform recomandarilor medicului. Invitatia de a participa la aceasta manifestare se adreseaza tuturor brasovenilor, care sunt asteptati in Eliana Mall, in intervalul orar 11.00-19.00, sa beneficieze de testare gratuita pentru depistarea osteoporozei, de sfaturi practice si recomandari medicale privind preventia si controlul acestei afectiuni, precum si de momente speciale de dans care sa-i indemne la miscare.

Comunicat de presa

Cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, Grupul sanofi-aventis Zentiva organizeaza miercuri, 20 octombrie, in Brasov, evenimentul ”Spune stop fracturilor cauzate de osteoporoza”. Scopul evenimentului este de a atrage atentia publicului asupra principalelor modalitati de prevenire si control a osteoporozei: depistare precoce, adoptarea unui stil de viata sanatos, respectarea tratamentului conform recomandarilor medicului. Invitatia de a participa la aceasta manifestare se adreseaza tuturor brasovenilor, care sunt asteptati in Eliana Mall, in intervalul orar 11.00-19.00, sa beneficieze de testare gratuita pentru depistarea osteoporozei, de sfaturi practice si recomandari medicale privind preventia si controlul acestei afectiuni, precum si de momente speciale de dans care sa-i indemne la miscare.

testare pentru osteoporoza Osteoporoza a devenit astazi o cauza majora de suferinta, dizabilitate si deces la populatia varstnica. Grupul sanofi-aventis Zentiva ofera pacientilor cu osteoporoza nu doar solutii terapeutice, ci si programe cu caracter educativ privind preventia, depistarea si tratamentul osteoporozei si a complicatiilor acesteia, in care ne implicam activ de peste 3 ani”, a declarat Dr. Ovidiu Saltas-Dabija, Director Medical sanofi-aventis Zentiva Romania.

In prezent, in Romania aproximativ 3 milioane de persoane au risc de osteoporoza, dintre care 1 milion prezinta risc de fractura osteoporotica. Ingrijorator este faptul ca doar 430.000 de persoane sunt diagnosticate cu osteoporoza, dintre care numai 128.000 respecta tratamentul recomandat. In acest context, consider ca orice manifestare cu caracter educativ, care pune accentul pe prevenirea si combaterea osteoporozei, este salutata de lumea medicala”, a declarat Prof. Dr. Horatiu Bolosiu, Presedintele Societatii Romane de Reumatologie.

In cadrul evenimentului ”Spune stop fracturilor cauzate de osteoporoza”, Grupul sanofi-aventis Zentiva pune la dispozitia brasovenilor interesati aparate de depistare a prezentei osteoporozei. Testarea pentru depistarea osteoporozei se va realiza miercuri 20 octombrie, intre orele 11.00 si 19.00, pe culoarul hipermarketului Real din cadrul Eliana Mall, cu sprijinul unor medici entuziasti, care vor putea oferi si unele sfaturi privind osteoporoza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.