Setari Cookie-uri

Noutati in farmacii

Industria farmaceutica incearca permanent sa tina pasul cu bolile. Iata de ce trebuie sa fim si noi la curent cu ce a aparut nou prin farmacii.

Industria farmaceutica incearca permanent sa tina pasul cu bolile. Iata de ce trebuie sa fim si noi la curent cu ce a aparut nou prin farmacii.

Uit de mancrimi!

Odat cu venirea sezonului estival, crete riscul ciupercilor la nivelul pielii.

In sezonul estival incidena infeciilor cu ciuperci ale pielii este mult mai ridicat, Richter Gedeon vine in ajutorul celor care doresc s vindece aceste afeciuni cu Terbisil crem, o metod foarte comod i accesibil de tratament personal in cazul ciupercilor la nivelul pielii.

Ciuperca piciorului reprezint o afeciune care se intalnete mai frecvent in randul brbailor, putand fi uor contractat vara in locuri publice (piscine, duuri, vestiare). Transmiterea se face prin contact indirect, prin obiecte contaminate (prosoape, haine, lenjerii de pat, inclminte). Studiile arat c 15 -30% din populaie sufer de astfel de afeciuni.

Boala debuteaz cu mancrimi uneori insuportabile i/sau iritaii intre degetele picioarelor i poate ajunge pan la sangerri i suprainfectri grave ale pielii. Neglijat sau netratat corect, boala poate recidiva sau poate duce la complicaii, care au ca rezultat apariia fisurilor sau crpturilor la nivelul pielii (in special la clcaie), care jeneaz la mers. Ciuperca se poate extinde la pielea din jurul degetelor de la picioare, la unghiile de la maini sau in alte pri ale corpului i poate fi trasmis cu uurin i membrilor familiei.

Terbisil crem este o metod modern i eficient de tratament a ciupercilor pielii i poate fi aplicat o dat sau de 2 ori pe zi. Inainte de folosirea cremei Terbisil, este necesar ca bolnavul s spele i s usuce bine zonele afectate. Crema se aplic in strat subire pe zona afectat i in jurul acesteia, masand uor. Durata tratamentului este de o saptamana, interval care necesit respectarea strict a regulilor de igien a piciorului sau ale altor poriuni afectate ale corpului.

Pre: 32.4 RON

Disponibil in farmacii.


Descoper-i urechile!


Ii ascunzi urechile sub pr? Cti gigant? Cciuli sau plarii? E timpul s pui sub cheie toate aceste accesorii i s ii descoperi urechile! Inva s seduci cu ele! Cu Humex Spray Auricular de la Urgo, urechile tale vor fi puse in valoare i se vor bucura de succesul pe care il merit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.