Setari Cookie-uri

Noutati prin farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Milligest - cel mai nou contraceptiv oral care se adapteaz organismului tu

Dac ai hotrat impreun cu medicul tu c metoda care satisface cel mai bine nevoile tale de protecie sunt contraceptivele orale, atunci Richter Gedeon, liderulul pieei autohtone de contraceptive vine cu o soluie modern - Milligest - cel mai nou contraceptiv oral adaptat organismului tu, care ii va oferi mai mult decat protecia pe care o asigur un astfel de produs.

Milligest are o compoziie trifazic, de tip combinat, cu o doz foarte mic de hormoni, folia fiind organizat pe trei culori, fiecare dintre acestea coninand doze hormonale diferite pentru a mima foarte bine transformrile naturale din corpul fiecreia dintre noi pe parcursul unui ciclu lunar. Milligest ofer pe lang sigurana contraceptiv i o serie de avantaje suplimentare non-contraceptive. Astfel, pe lang beneficiile tradiionale ale contraceptivelor - reglarea menstruaiei, reducerea sindromului premenstrual, reducerea durerilor menstruale, Milligest asigur stabilitatea greutii corporale datorit concentraiei mici de hormoni din compoziie, precum i imbuntirea aspectului pielii.


Pre recomandat: 18 Ron



Lactacyd Femina servetele intime

Sunt multe aspecte ale vieii feminine care fac din noi ceea ce suntem, iar ingrijirea intim este fr indoial unul dintre ele. Atat in timpul adolescentei cat i la maturitate, igiena intim joac un rol major in viaa noastr. Practic, fiecare dintre noi a experimentat, la un moment dat in via, probleme vaginale minore cum ar fi scurgeri vaginale sau mancrimi. Cu toate acestea, multe dintre noi s-ar putea s nu cunoasc faptul c atenia acordat zonei intime poate preveni majoritatea acestor complicaii. O igien intim corespunztoare ne ajut s ne simim mai confortabil, mai sigure in raport cu alte persoane, i, bineineles, mai increztoare cu privire la viaa noastr sexual.

Trebuie s tim faptul c imunitatea natural a zonei intime feminine variaz in funcie de varsta unei femei. Schimbrile care se produc in viaa fiecreia dintre noi, cum ar fi pubertatea, ciclurile menstruale sau menopauza, pot tulbura rezistena natural a corpului nostru. pH-ul natural, uor acid al vaginului poate fi ins afectat i de ali factori. Te-ai gandit vreodat c stressul zilnic, oboseala sau chiar imbrcmintea prea strans pe corp pot cauza infecii vaginale? Acelai lucru este valabil i pentru antibiotice, contraceptive i tampoane igienice. Sauna, sala de sport sau piscina sunt locuri in care ne putem rsfa corpul i mintea dup o zi incrcat la serviciu . Modificri ale mediului vaginal pot aprea ins i in aceste cazuri, iar echilibrul nostru natural poate fi afectat. Pan i igiena obinuit ne poate afecta imunitatea dac nu folosim produse special create, deoarece spunurile de toalet sau gelurile de du obinuite sunt total nerecomandate pentru igiena zonelor intime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.