Setari Cookie-uri

Noutati prin farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Contractubex, tratament impotriva cicatricelor

Contractubex gel este produs de ctre Merz Pharmaceuticals din Germania i are ca indicaii tratarea cicatricelor hipertrofice i cheloide, care limiteaz micrile sau cicatricele desfigurante post-operatorii, amputaii, arsuri, accidente; structuri cicatriceale (cicatrice rezultate in urma operaiei de cezarian).

Cicatricele indiferent de originea lor sau de vechimea lor, pun probleme celor care le au, probleme mai ales de natur estetic. In unele cazuri operaia este inevitabil, ins in altele, gelul Contractubex, datorit formulei sale unice bazate pe extract de ceap, alantoin i heparin, ofer alternativa unui tratament comod i fr durere, cu eficacitate demonstrat clinic.

In urma studiilor clinice efectuate in cursul tratamentului cu Contractubex, indiferent de originea cicatricei i de vechimea ei, s-au constatat urmtoarele rezultate: reducerea dimensiunii cicatricei, imbuntirea coloraiei cicatricei, reducerea duritii esutului, reducerea durerii sau pruritului, eficien in profilaxia rnii.

Cu o tolerabilitate foarte bun in cursul tratamentului pe termen lung, Zdrovit Romania recomand cu incredere acest nou produs.

Contractubex este tratamentul eficient, comod i fr durere al cicatricelor.

Unele cicatrice se estompeaz repede, in alte cazuri folosii Contractubex!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.