Setari Cookie-uri

Noutati prin farmacii

Am pornit in cercetare prin farmacii pentru a va prezenta ultimele noutati care va pot ajuta sa fiti la curent cu tot ce e mai bun in domeniul tratamentului si al preventiei. Am gasit trei produse de a caror existenta am considerat ca este util sa aflati!

Pentru c ritmul nostru de via este foarte alert, acum avem la indeman serveelele intime Lactacyd Femina. Imbibate cu emulsia Lactacyd Femina pentru o protecie eficient, dar delicat, acestea sunt de mare ajutor in momentele in care jonglezi cu zilele agitate. De la birou la sal, de la sal, la cinema, nimeni nu te mai poate opri din programul tu zilnic.

Utilizand erveelele Lactacyd Femina pentru igiena zonelor intime in locul produselor obinuite vei vedea diferena: eliminarea oricrei senzaii de disconfort i a mirosurilor dezagreabile, pentru a ne bucura de o zi fr griji de dimineaa pan seara. In plus, vei putea pstra acea senzaie plcut de curenie i prospeime. Folosindu-le zilnic te vei bucura de o senzaie de libertate care te va ajuta s devii mult mai increztoare. Produsul este recomandat atat in timpul menstruaiei, cat i la menopauz, in perioada anterioar pubertii, in timpul sarcinii i dup natere. Folosirea sa este recomandat i dup activiti sportive intense sau saun, dar i dup contact sexual.

Lactacyd Femina este disponibil in farmacii i in marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri). i s nu uitm c trebui s consultm un medic ginecolog in toate situaiile in care senzaia de disconfort vaginal, mancrimile sau iritaiile persist.

Pret recomandat: 12 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.