Setari Cookie-uri

De Sfantul Valentin, Cupidonii intra in greva!

1 din 2 femei se asteapta sa faca sex de Sf Valentin, dar numai 36% vor folosi o metoda contraceptiva moderna

Cupidonii intra in greva pana cand cuplurile vor face “sex protejat”

“Pentru a “sensibiliza” publicul si a genera o schimbare in bine a comportamentului sexual, am decis sa ne asociem cu adevaratii mesageri ai dragostei. Cupidonii nostri vor “marsalui” prin Bucuresti, suparati pe atatea cupluri care ajung la sarcini nedorite din ignoranta sau care refuza contraceptia moderna din comoditate. A iubi pe cineva inseamna si a-l proteja. Sa alegi o metoda contraceptiva este o alta forma de a-ti manifesta dragostea.”, a mai declarat dna dr. Borbala Koo, Director Executiv SECS.

Daca cererile Cupidonilor privind un comportament mai responsabil in cuplu nu sunt solutionate, acestia ameninta cu boicotarea sarbatorii de Sf. Valentin.

Recomandari SECS pentru contraceptia...de Sf. Valentin

Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala, ONG-ul nr 1 in Romania in domeniul sanatatii reproducerii, furnizarii de servicii de planificare familiala si educatiei in contraceptie, face o serie de recomandari in materie de contraceptie pentru “o buna purtare sexuala” de sarbatoarea iubirii:

“De Sf Valentin facem declaratii de dragoste, oferim cadouri. Daca vrem ca momentele placute sa se prelungeasca si dupa 14 februarie, trebuie sa acordam atentie si pregatirilor pentru “Dragostea fara griji”...de Sf Valentin”, declara dna. dr. Borbala Koo, director executiv SECS.

• In cazul in care planuiesti sa ai contact sexual de Sf Valentin, gandeste-te dinainte la metoda contraceptiva pe care o vei folosi. Nu uita ca fiecare contact sexual neprotejat poate duce la aparitia unei sarcini sau la contractarea unei infectii cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA. Pentru evitarea acestor riscuri, foloseste o metoda contraceptiva moderna, sigura si eficienta, cum ar fi prezervativele, pilulele, steriletul, contraceptivele injectabile. Pentru a te bucura de siguranta maxima, foloseste protectia dubla – un contraceptiv eficient in evitarea sarcinilor nedorite si prezervativul – pentru evitarea infectiilor cu transmitere sexuala. Daca folosesti o metoda contraceptiva care necesita aprovizionare periodica, verifica ce “stoc” ai si, daca este nevoie, trece-o pe lista de cumparaturi, alaturi de bijuterii, prajiturele si pernute in forma de inimioara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.