Setari Cookie-uri

Acum exista si pentru ei o sansa

In Otopeni, la numai 15 km de centrul Bucurestiului, la inceputul lunii martie s-a deschis primul centru privat cu paturi dedicat celor care sufera de maladia Alzheimer si alte forme de dementa.

Caminul Oxxygene, o initiativa 100% privata, ofera un confort deosebit, ingrijirea bolbavilor cu personal calificat, programe complexe de terapie ocupationala, dar si de stimulare cognitiva - in concordante cu cele mai noi metode de terapie specifica dementei. Toate acestea sunt menite a asigura pacientilor cele mai bune conditii pentru o viata in conditii demne, indiferent de stadiul de boala.

Pretul unei zile de internare in Centru este echivalentul in lei a 25 euro/zi ( la cursul BNR), cel mai mic existent la acest moment in Romania pentru ingrijirea institutionalizata a persoanelor varstnice. Internarile se fac pe baza de programare, perioada minima fiind de 7 zile. Durata maxima este nelimitata. Dorinta expresa este de stabilizare a bolii si a reinsertiei familiale, pentru ajutorarea unui numar cat mai mare de bolnavi. In conditiile in care locurile sunt ocupate se intra pe o lista de asteptare indiferent de perioada de internare dorita, pentru a nu se face nici o discriminare.

Centrul Oxxygene promite sa ofere standarde europene atat prin confortul sporit, serviciile medicale cat si prin echipa formata din tineri cu o pregatire profesionala de exceptie, care si-au propus sa aiba ceva de spus intr-un domeniu medical intr-o continua dezvoltare si schimbare. Asistenta este asigurata permanent de un medic si personal medical mediu.

Misiunea declarata este ca, prin intelegerea nevoilor fiecarui pacient, sa ofere cele mai bune servicii de asistenta medicala la cel mai competitiv pret si, prin preocupare constanta si atitudine orientata catre pacient, sa imbunatateasca permanent calitatea serviciilor reducand in acelasi timp costurile.

DOTARI - Centrul dispune de camere duble, modern mobilate, dotate cu televizor LCD situate pe 2 nivele ale unei cladiri nou construite ( receptia constructiei 2007), sala de terapie ocupationala, locuri de luat masa in camere sau in comun , in functie de gradul de invaliditate a pacientului, sali de baie utilate ultramodern, receptie de primire a apartinatorilor. Pacientii sunt monitorizati video in permanenta, existand si posibilitatea supravegherii online de catre apartinatori.

Centrul mai dispune de asemenea de aparatura medicala necesara precum si o biblioteca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.