Setari Cookie-uri

Vaccinul care te scapa de candidoza

Candidoza reprezinta o afectiune genitala cu care fiecare femeie se va confrunta la un moment dat, fie ca va avea o simptomatologie usoara sau una mai grava care o va determina sa se prezinte la medic. Aceasta infectie se produce datorita agresiunii pe care o exercita la nivelul mucoasei vulvo-vaginale o ciuperca cu numele de Cnadida Albicans. Peste 75% din femei sufera de aceasta afectiune si in multe cazuri nu este usor de vindecat. De asemenea si barbatii pot avea aceasta afectiune, insa de cele mai multe ori la ei nu este simptomatica (pot avea aceasta infectie fara sa simta vreo jena si fara sa apara vreun semn ce ar putea indica prezenta candidozei, tocmai de aceea in multe cazuri candidoza este transmisa sexual, facand parte din BTS ei pot avea secretii uretrale anormale sau jena la urinare).

Indicatiile complete ale imunostimulatorului cu candidina IBC-10

Acesta este indicat in infectiile micotice cronice localizate sau generalizate, in candidozele frecvente sau cronice, manifestari alergice cutanate sau respiratorii. Imunostimulatorul se poate administra alaturi de antibiotice si antimicotice nespecifice indicate in mod uzual in tratamentul acestor infectii.

Contraindicatii

Imunostimulatorul este contraindicat in cazul puseelor febrile, bolilor febrile, diabet, boli renale, hepatice, cardiace etc. Nu au fosr relatate efecte secundare grave ale imunostimulatorului, ci doar accentuarea papulei locale sau alergie (foarte rar) la unii excipienti, de aceea se recomanda testarea suspensiei printr-o singura intepatura intradermica si daca nu apar reactii alergice se va continua administrarea dozelor.

Citește și:

Recomandare: Se recomanda ca acest produs sa se administreze numai la indicatia medicului si sub stricta supraveghere a acestuia.

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.