Setari Cookie-uri

Afla despre beneficiile esteticii dentare

Etapele infrumusetarii danturii sunt diferite de la un pacient la altul, daca vrem sa fim in centrul atentiei cu siguranta zambetul trebuie sa fie stralucitor si sa nu fie in defavoarea aspectului facial.

Bijuteriile dentare sunt accesorii de ultima ora, pe care orice domnisoara sau doamna doreste sa le poarte.

In numai 10 minute puteti avea un zambet nou, mai stralucitor.

Aplicarea bijuteriei pe dinte nu afecteaza deloc integritatea acesteia. Este vorba, poate, despre o “lipire” a bijuteriei pe dinte, realizata cu substante speciale.

Dupa un periaj rapid, se aplica pe locul dorit o picatura de demineralizant. Dupa 15 secunde se spala si se aplica adezivul. Se fotopolimerizeaza 60 secunde. Apoi se aplica bijuteria pe dinte impreuna cu foarte putin material compozit transparent. Se fotopolimerizeaza din nou si se finiseaza. Bijuteriile dentare exista intr-un numar foarte mare de forme si culori: de la bijuterii pe aur cu pietre pretioase (diamante, rubin, safir), pana la bijuterii din zirconiu sau cristal.

Coroanele Integral Ceramice:

Citește și:

Datorita imbunatatirii constante si continue a proprietatilor estetice, mecanice si biologice a ceramicii dentare si datorita preocuparilor continue ale pacientilor legate de cosmetica dentara, coroana ceramica a cunoscut o dezvoltare extraordinara in prezent constituind cea mai buna alternativa in rezolvarea unor leziuni coronare, in special in zona frontala. Ceramica are o transluciditate similara cu cea a smaltului dintilor naturali si o stabilitate coloristica dezvoltata (nu isi modifica niciodata culoarea spre deosebire de orice alt marterial estetic folosit in stomatologie). Aceste proprietati asigura restaurarilor o estetica dentara deosebita . De asemenea, ceramica dentara este biocompatibila ceea ce inseamna ca este foarte bine tolerata de tesuturile de suport ale dintelui si nu provoaca iritatii ale gingiei. Lipsa metalului, caracteristica coroanelor integral ceramice, evita aparitia coloratiei gri a gingiei, situatie intalnita uneori in cazul realizarii coroanelor metalo-ceramice si care tradeaza existenta acestora.

Citește și:

Dr. Lucian Fatu
Medic stomatologie generala
Clinica stomatologica Velvet Dental

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.