Setari Cookie-uri

DIETA verii pentru POFTICIOSI: regimul 3 ORE

2.03 (Ratingul specialistilor)

Pro

Este sanatoasa
Este permisiva
Promite o slabire sanatoasa

Contra

Necesita un program fix al meselor
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

4.24 din 33 voturi

Dieta 3 ORE a lui Jorge Cruise este din ce in ce mai iubita de toti pofticiosii care considera dietele restrictive un adevarat chin. Aceasta dieta este destul de usoara si va permite sa va alegeti singuri alimentele din farfurie.

Jorge Cruise s-a bazat pe studiile medicale si nutritionale care au demonstrat ca mesele dese duc la scaderea in greutate si stimuleaza metabolismul, in timp ce mesele rare declanseaza un fel de „alarma”, ca si cand organismul intra in criza, motiv pentru care depositeaza cat mai multe calorii din alimentele consumate.

Asa se explica de ce persoanele care mananca o data in zi nu reusesc sa scada in greutate.

Medicii nutritionisti si diabetologi recomanda adesea un regim de hrana cu 5 mese pe zi, mai ales diabeticilor. Acest tip de regim mentine glicemia in limite, scade depozitele adipoase si astfel ajuta la mentinerea sanatatii si siluetei.

Dieta pentru pofticiosi: Dieta 3 Hours

In primul rand trebuie sa stii ca pentru aceasta dieta ai nevoie de un ceas. De ce? Pentru ca principiul de baza al acestui regim consta in mese dese, luate la fiecare 3 ore. Da, 3 ore – nici mai mult, nici mai putin.

Citește și:

Iar cand spunem mese, nu ne referim neaparat la preparate gatite, masa poate consta si intr-un fruct. In acest fel este permisibila pentru aproape oricine, fiind necesara o pauza de 2 minute pentru a manca un mar.

Jorge Cruise sustine ca rezultatele maxime ale acestei diete se observa dupa 28 de zile, iar pentru cei care doresc sa elimine un numar mai mare de kilograme, pot urma aceasta dieta pe termen lung.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.